CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

söndag 25 april 2010

Klyftan - Nicholas Evans


Jag måste erkänna att jag är svag för hans böcker och för er som inte känner igen namnet är det samma kille som skrivit "Mannen som kunde tala med hästar" och min gamla favorit "Eldfångaren". Den här boken blandar spänning, romantik och intriger på ett bra sätt utan att bli alltför klyschig. En mysig lättläst bok helt enkelt!


På baksidan står:

Det är en glittrande vacker morgon i Montanas snöklädda bergstrakter. Två skidåkare är på väg nedför en isig brant då de plötsligt tappar kontrollen och störtar rakt ned i en bergsklyfta. På dess botten gör de en fasansfull upptäckt: en ung kvinna, helt inkapslad av isen i den frusna bäcken.
Polisen arbetar hela natten med strålkastarbelysning och motorsågar för att frigöra kroppen. Att identifiera kvinnan går däremot förbluffande snabbt. Abigail Cooper visar sig vara efterlyst för mord och terroristdåd över hela USA.
Men hur dog Abigail Cooper? Och varför hade en så begåvad, omtyckt och privilegierad ung kvinna valt den livsbanan? När polisen börjar nysta i fallet uppdagas ett gripande familjedrama. En berättelse om kärlek och sorg, om krossade drömmar och svekfullhetens yttersta konsekvenser tar sin början.
Från New York-förortens välordnade villakvarter till Montanas storslagna vildmark. Nicholas Evans senaste roman är insiktsfull, ödesmättad och oupphörligt spännande läsning med säkert tecknade karaktärer.


Gillar ni hans tidigare böcker så läs även denna!

/H

0 kommentarer: