Idag testade vi återigen ett Arlarecept, det blev gott men ingen smaksensation kanske..
Inte heller direkt färgglatt, blir extra färglöst eftersom vi använder fullkornsris.. Men men, smakade gjorde det iaf! Kanske ska börja lägga upp maten lite snyggare och lägga lite mer krut på fotograferingen oxå så det ser lika gott ut som det är, men när maten är klar vill jag ju bara äta!! :)
Ingredienser 4 port
400 g kycklingfiléer (vi körde 600g)
Arla® Smör-&rapsolja
200 g grön sparris
2 dl Kelda® Middagspanna Balsamico&rostad vitlök (vi dubblade till 4 dl)
Arla® Smör-&rapsolja
200 g grön sparris
2 dl Kelda® Middagspanna Balsamico&rostad vitlök (vi dubblade till 4 dl)
Beskrivning:
Dela kycklingen i bitar på längden. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min. Dela sparrisen i mindre bitar och låt fräsa med mot slutet. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min. Serveringsförslag: Ris och krispig sallad
Vi ökade på köttet lite och dubblade såsen eftersom vi ofta brukar tycka att det blir lite lite sås till våra matlådor.. Det funkade jättebra, men vi fick ganska mycket mat, vilket kanske inte är något att klaga över direkt!
/H
0 kommentarer:
Skicka en kommentar