Idag testade vi återigen ett nytt recept från Arlakökets app :) (börjar bli tjatigt)
Det blev fläskfilé med skogschampinjoner och ugnsrostad potatis, palsternacka och morot, riktigt gott och lättlagat!
Ingredienser för 4 portioner:
400 g fläskfilé
300 g skogschampinjoner
Arla® Smör-&rapsolja
2 dl Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök
800 g blandade rotfrukter
salt och peppar
Beskrivning:
300 g skogschampinjoner
Arla® Smör-&rapsolja
2 dl Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök
800 g blandade rotfrukter
salt och peppar
Beskrivning:
Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Bryn kött och svamp i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min. Serveringsförslag: Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché
Det var som sagt riktigt gott och jag vågar säga att detta skulle vi nog kunna bjuda på nån gång! :)
/H
0 kommentarer:
Skicka en kommentar