CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

fredag 7 november 2014

Fläskfilé med skogschampinjoner

Idag testade vi återigen ett nytt recept från Arlakökets app :) (börjar bli tjatigt)


Det blev fläskfilé med skogschampinjoner och ugnsrostad potatis, palsternacka och morot, riktigt gott och lättlagat!



Ingredienser för 4 portioner:

400 g fläskfilé
300 g skogschampinjoner
Arla® Smör-&rapsolja
2 dl Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök
800 g blandade rotfrukter
salt och peppar

Beskrivning:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över smör-&rapsolja, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Bryn kött och svamp i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min. Serveringsförslag: Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché 

Det var som sagt riktigt gott och jag vågar säga att detta skulle vi nog kunna bjuda på nån gång! :)

/H



0 kommentarer: