CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

söndag 27 mars 2011

Pause/Play - Yesim Bilgic

Det här är en bok om en überkänd fotograf som har spårat ur totalt. En bok som jag rekommenderar till er som inte blir förnärmade av grovt språk och väldigt målande beskrivningar av inte alltför "rumsrena" aktiviteter. Jag tyckte om den!

På baksidan står:
Mac är en riktig skitstövel, men beundrad av alla. Han är en av världens mest framgångsrika fotografer och hela världen ligger för hans fötter. Hans totala hänsynslöshet tolkas som modern charm av omgivningen, från flickvännen Pernilla och massörskan Olga till bäste vännen Peter. Den enda som inte älskar honom är han själv.
Mac har också tillräckligt med pengar för att leva ut alla sina destruktiva impulser med stil. Han kör de snabbaste bilarna, bär de dyraste kläderna och har de snyggaste tjejerna. Stureplan är hans nine-to-five, hans lekplats och hans hem. Men hans självhat driver honom hela tiden in i situationer han inte kan hantera.

PAUSE/PLAY är ett nervsammanbrott i realtid och ett porträtt av en man som blivit ett med den narcissistiska krets han umgås i, en produkt av en kall stad och en mörk tid. Boken är den första delen i en fristående trilogi om manliga psykopater i Stockholmsmiljö. /H

0 kommentarer: